top of page
Schermafbeelding 2023-05-19 om 15.00.46.png

De samenwerkende partners

Oog voor Utrecht

Bij Oog voor Utrecht kunnen ouderen in de wijk Noordwest koffie drinken, een (bel)maatje vinden, ondersteuning krijgen bij het invullen van formulieren of de boodschappen, eten, koken, stoel gymmen, wandelen, haken, op pad met elkaar of wegwijs worden in de wijk of op internet. ​

Synergo-Logo.png

Synergo

Bent u 55 jaar of ouder? Kom dan gezellig sporten, koffie drinken of een spelletje doen met buurtgenoten tijdens De Derde Helft bij Synergo. Elke donderdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur ontmoeten ouderen uit de buurt elkaar in de kantine van Synergo.

74c9d4481fe16821c697368fc8bd40060ae7b7fa.jpg

ZIMIHC

ZIMIHC biedt jou een podium! In 3 theaters in de wijken Overvecht, Wittevrouwen en Zuilen, maar ook daarbuiten: op straat, in een park of elders in Utrecht.

BuurtWerkKamerCoöperatie.png

BuurtWerkKamerCoöperatie

Je bent van harte welkom!
Bij iedere kamer komen per jaar honderden bewoners. Er hoeft niks. Er kan van alles. Elke BuurtWerkKamer heeft een eigen team van medewerkers en vele vrijwilligers. Ze beheren de kamer volledig zelf en zijn georganiseerd in een bewonersvereniging.
Iedere bewoner die deelneemt aan een activiteit of zich als vrijwilliger of medewerker inzet voor de BuurtWerkKamer kan daarvan lid worden.

logo.png

Leger des Heils Buurthuiskamer

Onze buurthuiskamers zijn van en door de buurt. Ontmoeting, omzien naar elkaar, goede gesprekken en samen optrekken. Een plek waar je thuiskomt en waar iedereen welkom is. Je hoort erbij. Je wordt gezien. Voel je thuis!

USV_Hercules_logo.png

USV Hercules

De Derde Helft is een bekend begrip in de sportwereld. Gezelligheid, humor, napraten, elkaar ontmoeten. Langer blijven hangen dan gepland. Verhalen over de tafel waarvan niemand de waarheid kan achterhalen. Ouderen die elkaar ontmoeten, gemeenschappen die ontstaan. De sportkantine als ontmoetingsplek voor ouderen.

Odensehuis-Andante-Logo-03.png

Odensehuis Andante

Odensehuis Andante is een inloophuis en ontmoetingsplek
voor iedereen met (beginnende) dementie en hun naasten.

bottom of page